söndag 6 november 2011

På kurs med Kurt...

Eller i alla fall konferens med Tidninga'. Vid Frykens strand. Med tidningsprat, mat varannan timme (minst...) och de sedvanliga konsekvenserna av att stänga in 35 excentriker på samma yta och ge dem ett glas vin eller två: mycket skratt, lite bråk och en uppsjö av historier att berätta för nykomlingar på tidningen. Ibland tror jag att det är det som själva orsaken till konferenser (läs firmafester).

Bästa: Att sitta i en bastu vid Frykens strand med en kall öl i näven och prata med fint folk.
Sämsta: Dött lopp mellan den stackars föreläsaren som hade den otacksamma uppgiften att försöka intressera 35 bakfulla journalister för något annat än att sova och det faktum att jag bokat upp mig på två (2) jobb direkt efter avslutad konferens.
Söndagen har genomlevts i god Svensson-anda. En tur till stora möbelaffären, och efter det en välbehövlig tupplur i provsäng på konkurrerande möbelvaruhus med betydligt färre barn/bråkande par/stressade hemmafixare, innan kraftansträningen "få alla skruvjävlar på rätt ställe så att det håller ihop" tog vid. Och ja, en pizza för att runda av aftonen. För att få till söndagstreenigheten bordet det egentligen tittas på Svensk Kriminalserie nu, men nej, det får finnas någon gräns.

Inga kommentarer: