måndag 13 december 2010

Nu ar det slut

Tank va, sa annorlunda det blir nar man ar installd pa det.

I dag kanns Bangkok som en tjusig myrstack. Som en storstad dar folk jobbar, lever och andas - oavsett om det handlar om turism eller inte.
Nar vi forst damp ner har var den en myrstack pa dekis, dar enbart serveringsmyrorna och alkismyrorna slet ont. Fast det ar klart. Sa ar det nog pa Tourist Street framat tre pa natten.
I gar daremot, eller i dag pa morgonen, nar vi satte vara smasomniga flipflopbekladda tassar pa morgonregniga gatstenar, hissade upp de smidiga ryggsackarna pa utvilade ryggar (finns inget som inte 8 timmars sovande i sittande stallning kan ratta till nar det kommer till ryggproblem)och som en lammeltag pa valium trippande mot civilisationen a.k.a sangar.

Sa, nu sitter vi har. Syster och jag. Med en sista kvall av skrapsnack och asgarv. Imorgon aker jag mot termobyxor och hon mot bikini. Orattvist.

Om inte datorerna har hade varit alldeles for skeptiska mot saker som usbminnen och andra otacka saker skulle ni dessutom fa se systers urlyckliga min efter arets basta taxiresa med slutdestionation DHL. Tank, att varldsliga ting som ... sag sma plastkort kan vara en sadan kalla till gladje.

Inga kommentarer: