tisdag 14 juni 2011

Föränderligt

Nä, man ska inte låta sig invaggas i trygghet och tänka att "sist vi gick här fanns det en strandstig, då borde den finnas kvar nu" i stället ska man tänka "fast det är ju inte helt omöjligt att havet har tuggat i sig den". Aftonens joggingtur (vi låtsas att det är standard) bjöd på sandigt steniga stigar, en järntrappa eller två, vackra minnen av Öland Roots vid den gamla dansbanan och ett Väldigt Uppfriskande kvällsdopp. Vettiga människor hade tagit det faktum att bryggan vid Haga Park inte är ilagd som en hint om att det är för tidigt för bad. Fast det var det ju inte. Och vi kom hem galet nöjda.
Öland, här händer det saker hela tiden. Är det inte en festival eller en barnfamilj som handlar lågprisskor i ett sommarbutikstält så är det några millimeter jord som försvinner varje år. Action så det förslår här i semesterparadiset!
Och ja, jag vet om att jag är den sista i världen som är nyförälskad i Hipstamatic-funktionen. Fast, den ÄR ju så fin och jag är nytänk i håret så jag tänker att det väger upp. Lite.
Tack för finbild Kalle.

Inga kommentarer: