måndag 15 juni 2009

Only in Westawijk...

Och det är inte bara Åhmans (det skrämmande stället som stänger alldeles för sent och där de som inte ens har fått ragg på Hawwys samlar krafterna för att framåt förmiddagen halta hem i ensamt majestät) som förundrar. I dag har det rånats matvarubutik i Västervik, men frukta inte go' vänner. För det är även i Västervik som rånaren några timmar senare grips när han är ute och tar en promenad, kanske var det något han hade glömt att handla.

Därför flydde vi stan i helgen, kaste oss i en liten bil och kasade till Kungliga Hufvudstaden för att se på Nick Cave (jo, det vart lite andra band också, men de var liksom bara bonus).

Fredrik började njuta av resan några mil norr om Valdermarsvik, som tur är syns inte Jennies onda öga i backspegeln. Minuten senare blev F kommenderad till baksätet.
Hans fru blev glad igen när hon också fick dricka alkohol, de är allt för fina di där två!

*Nä, Martin hade inte med sig något regnställ till Stockholm, Lina och jag har petat in honom i det, hjälpt till med dragkedjan och sett till att kapuschongen är ordentlig framdragen. På bilden är han fortfarande i chock tror jag.

En riktig jävla vuxenfestival. Det mest kom att handla om fotriktighet, comfort och hur jävla smarta lösningar Haglöfs har på en del av sina regnkläder... Lina är dessutom något av min guru inom området. Gettin' old - men inte det minsta blöt! Vi gillar't.

Man kan tro att det är döden, men i själva verket är det ju bara en småblöt nöjesredaktör från Värmland.

De fanns de som hade tuffare kläder än vad vi hade, men absolut inte lika torra och bekväma!

Och Nick Cave...? Åh, åh åh. Shipsong, Mercy seat, och Dig, Lazarus, dig!
Det är fint med förälskelser som aldrig går över. Jag tycker om sånt.

Inga kommentarer: