måndag 29 november 2010

These feet were made for... sunbading

Kalle, jag kommer i hag att du nagon vinkvall pa Catsass borjade yra om att alla tjejer har en period nar de platar fotter?
Jag ar visst dar nu...

I gar var en fin dag. En fin dag pa Sunshine beach med lunch pa ett riktigt grymt Stekta grona tomater-stalle dar ursnygga brudar i converse serverade vegetarisk frukost i mangder.
Vi lamnade Sunshine coast for Gold Coast, akte langs Steve Irwin-road (vad annars?)och sag landskapet byta skepnad fran trad och strander till nojesfalt och hotell. Vi sag en del vagarbete ocksa, en och annan bilko och en och annan dunkande blodadra pa pappas panna nar galna lastbilschaffisar korde slalom mellan de fyra filerna pa motorvagen. Trefligt att sitta i passagerarsatet och inte bakom ratten da, eloge till far.
I ett av de skitstora hotellen langst ner, Coolangatta for den som tanker att det ar spannende, dar bor vi. Med utsikt over vatten, vatten,vatten och vatten fran balkongen. Sa, nu ar vi har. Bland grallt monstrade pensionarer, dyr thaimat och solindrankta strander. Lite saltvatten, lite pool och ganska mycket trams. Andra i min alder som ocksa ar pa familjesemester trostar gratande barn vid poolkanten och tittar medlidande pa mig och syster (vuxna kvinnor...!) som tramsbadar. Tank va, vilket fattigt liv vi lever...

2 kommentarer:

Marie Larsson sa...

jaha. Här är det 13 minus. Jihaa.

Lisa sa...

Oj, ja. Helt galet faktiskt! Sand och snö ser ungefär samma lika ut, på håll. Långt håll. Men känns väldigt annorlunda. Nästan lika annorlunda som att komma hem och ha ny granne. Darn.